VVS i København og omegn

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du skulle have nogle spørgsmål, så ring på tlf. eller skriv til os.

Vi løser din VVS-opgave

Har du en VVS-opgave og mangler en professionel VVS i København, der kan løse din opgave effektivt og med stor professionalisme? Dansk Montage A/S er din lokale og autoriserede VVS i København. Vi har været i VVS branchen i utallige år, og har opbygget stor viden og ekspertise indenfor VVS-installationer.

Som autoriseret VVS-installatør kan vi hjælpe private, virksomheder, kommuner og boligforeninger med alt indenfor varme, vand og sanitet. Hos Dansk Montage A/S udfører vi blandt andet:

  • Nyt badeværelse og renovering af badeværelse
  • Montering af vandbehandlingsanlæg og hårde hvidevarer
  • Ejendomsservice
  • VVS-tjek
  • Gasarbejde
  • Gulvvarme
  • Og meget mere

Vi løser enhver VVS-opgave du måtte have. Kontakt os endelig, når du mangler en professionel og autoriseret VVS i København – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Grohe logo
Ifö logo
hansgrohe logo
Gustavsberg logo
Cassøe logo
vola logo
duravit logo

VVS i København med hænderne skruet ordentligt på

Hos Dansk Montage A/S sætter vi en ære i at levere kvalitetshåndværk. Du er altid garanteret en dygtig VVS i København, med hænderne skruet ordentligt på. Med fokus på et godt samarbejde sikrer vi at alle dine ønsker og behov efterkommes ned til mindste detalje. Vi vil altid vejlede og rådgive dig omkring de bedste løsninger, der passer til dine behov.

Vores fokus på altid at levere sublime resultater, går hånd i hånd med vores kundefokus. Af den grund tilbyder vi VVS døgnservice. Det betyder, at du kan kontakte din lokale VVS i København 365 dage om året, 24 timer i døgnet. Vi er altid parate til at rykke ud, når du har et akut VVS problem, som du skal have hjælp til.

vvs'ere snakker

Skriv til os

Kontakt os i dag

Som professionel VVS i København står vi altid klar til at hjælpe dig med din VVS-opgave. Kontakt os endelig til en uforpligtende samtale vedrørende din opgave. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud, til en konkurrencedygtig pris. Du kan træffe os på telefon 44 49 28 80 eller på e-mail info@dansk-montage.dk.