Få et uforpligtende tilbud

Hvis du skulle have nogle spørgsmål, så ring på tlf. eller skriv til os.

Gulvvarme

Et gulvvarmesystem er den ideelle varmeløsning. Du får en behagelig og effektiv varmefordeling, og du får større frihed til at indrette boligen, når du ikke behøver tage hensyn til radiatorer og rør.

Dansk Montage A/S løser alle opgaver med gulvvarme. Fra projektering til anlæggelse og service.

Gulvvarme er et fleksibelt varmesystem. Det kan installeres i alle gulvtyper og kombineres nemt med allerede eksisterende opvarmningssystemer. Vi kan lægge gulvvarme i hele huset eller kun i enkelte rum, f.eks. under klinkerne på badeværelset.

Du kan vælge mellem en vandbaseret gulvvarme eller el-gulvvarme. Den vandbaserede gulvvarme er miljøvenlig og billig i drift. Det er ofte den bedste løsning, hvis det er et større gulvvarmesystem, der skal installeres. El-gulvvarmen er let og billig at installere, men dyrere i drift. Den kan med fordel bruges i mindre rum, hvor energiforbruget er lavt.

Læs mere om mulighederne i menuerne herunder eller ring til os med dine spørgsmål.

Grohe logo
Ifö logo
hansgrohe logo
Gustavsberg logo
Cassøe logo
vola logo
duravit logo

Profil

En af de største omkostninger i en byggesag, stor som lille, er VVS arbejdet. Det er typisk her at de største uforudsete udgifter kommer snigende.

Det kan kun lade sig gøre, hvis vi er dygtige til at rådgive både inden, under og selvfølgelig efter ordren er udført.

Direktør Per kofoed Jensen overtog hele ejerskabet af Dansk Montage A/S i 2009. Per er Autoriseret Gas & Vandmester og har stået sin lærelingetid igennem hos Dansk Montage. Det gode håndværk er kendetegnet for alt arbejde, udført af medarbejderne hos Dansk Montage.

Dette er indlært igennem de mange år som de ansatte typisk er hos Dansk Montage. Mange af de lærlinge der er udlært hos Dansk Montage er blevet i virksomheden eller er kommet tilbage efter nogle år. hos andre VVS installtøre.

Dette er også gældende for Direktøren.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, eller har du en specifik opgave, som du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på? Så skal du endelig bare tage kontakt til os. Vi står til rådighed med både rådgivning, vejledning og et uforpligtende tilbud.

Ring og hør mere på telefon 44 49 28 80 eller skriv til vores e-mail info@dansk-montage.dk, hvis det passer dig bedre.
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.