Renovering af badeværelse skaber komfort

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du skulle have nogle spørgsmål, så ring på tlf. eller skriv til os.

Renovering af badeværelse skaber komfort

Vi danskere bruger hvert år utallige timer på vores badeværelse. Derfor er det også helt essentielt, at vi føler os tilpas og nyder rummet.

Hos Dansk Montage A/S er vi specialister i renovering af badeværelse. Som autoriseret VVS-installatør forstår vi vigtigheden af at have et funktionelt, moderne og æstetisk tiltalende badeværelse i hjemmet. Derfor sætter vi en ære i at hjælpe dig godt på vej med din renovering af badeværelse.

Start vejen mod et moderne badeværelse allerede i dag. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse. Vi kan også hjælpe dig med etablering af nyt badeværelse.

Grohe logo
Ifö logo
hansgrohe logo
Gustavsberg logo
Cassøe logo
vola logo
duravit logo

Vælg den rigtige VVS’er til renovering af badeværelse

Renovering af badeværelse er en stor investering. Derfor er det helt afgørende, at du vælger det rigtige VVS-firma til at stå for din renovering af badeværelse. Det sikrer, at du ender med det resultat du går og drømmer om. I forbindelse med din renovering, kan du også vælge at få installeret et vandbehandlingsanlæg, der har utallige fordele. Blandt andet fjerner det kalkaflejringer.

Hos Dansk Montage A/S har vi mange års erfaring i VVS branchen og renovering af badeværelse. Vi går op i kvalitet og agter altid at levere et serviceniveau ud over det sædvanlige. Vi vil altid lytte til dine ønske og behov, så vi kan garantere et resultat der dækker alle dine behov. God kommunikation er vores garanti for et resultat der er lige i skabet.

Skriv til os

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos Dansk Montage A/S ved vi, at renovering af badeværelse er en stor beslutning, hvorfor vi altid tilbyder uforpligtende tilbud. Det gør, at du kan danne dig et overblik og få en ide om, hvad projektet vil involvere, både tidsmæssigt og økonomisk.

Èn ting er sikkert – med en renovering af badeværelse foretaget af Dansk Montage A/S, er du altid garanteret et professionelt resultat. Kontakt os for en samtale om dine ønsker og behov. Du kan ringe til din lokale VVS i København på telefon 44 49 28 80 eller sende os en e-mail på info@dansk-montage.dk.