VVS døgnservice

Sikker og pålidelig VVS-hjælp når du har brug for det.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du skulle have nogle spørgsmål, så ring på tlf. eller skriv til os.

Døgnservice

Problemer opstår ofte når vi mindst har brug for det, og derfor tilbyder vi vores kunder VVS døgnservice. Vi kan være på din adresse indenfor kort tid, og sørge for skaden ikke bliver mere alvorlig. Vi kan hjælpe til med alt lige fra et stoppet toilet til et sprunget vandrør.

Hvis du er i tvivl om det kan vente til dagen derpå, eller måske efter weekenden, så giv os et kald i dag, og så kommer vi med vores råd til hvordan du bedst muligt kan løse dit VVS problem.

Grohe logo
Ifö logo
hansgrohe logo
Gustavsberg logo
Cassøe logo
vola logo
duravit logo

Profil

En af de største omkostninger i en byggesag, stor som lille, er VVS arbejdet. Det er typisk her at de største uforudsete udgifter kommer snigende.

Det kan kun lade sig gøre, hvis vi er dygtige til at rådgive både inden, under og selvfølgelig efter ordren er udført.

Direktør Per kofoed Jensen overtog hele ejerskabet af Dansk Montage A/S i 2009. Per er Autoriseret Gas & Vandmester og har stået sin lærelingetid igennem hos Dansk Montage. Det gode håndværk er kendetegnet for alt arbejde, udført af medarbejderne hos Dansk Montage.

Dette er indlært igennem de mange år som de ansatte typisk er hos Dansk Montage. Mange af de lærlinge der er udlært hos Dansk Montage er blevet i virksomheden eller er kommet tilbage efter nogle år. hos andre VVS installtøre.

Dette er også gældende for Direktøren.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, eller har du en specifik opgave, som du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på? Så skal du endelig bare tage kontakt til os. Vi står til rådighed med både rådgivning, vejledning og et uforpligtende tilbud.

Ring og hør mere på telefon 44 49 28 80 eller skriv til vores e-mail info@dansk-montage.dk, hvis det passer dig bedre.
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.