Skip to main content

BLIKKENSLAGER

Vi tilbyder specialløsninger inden for inddækninger, tagrender og nedløb i kobber og zink samt tagbelægning i naturskifer

Står dit hus over for en renovering eller ombygning? DANSK MONTAGE A/S tager hånd om dit hus og tilfører hjemmet eller kontoret sjæl og personlighed gennem fleksible materialer og arkitektur af høj kvalitet.

Kvalitet og serviceniveau er blandt vores kerneværdier og vi forsøger altid at dele ud af vores professionelle viden og vejledning, når vi taler med vores kunder. Det er i den forbindelse vigtigt, at du som kunde oplever, at du hos DANSK MONTAGE A/S altid kan få professionel sparring inden for alle områder af blikkenslagerarbejde.

Vi er i stand til at levere samlede totalløsninger, hvilket betyder, at du som kunde hos DANSK MONTAGE A/S kun har én fast kontaktperson gennem hele processen, hvilket gør arbejdet mere professionelt og effektivt efter vores mening. Vi fokuserer ligeledes på udelukkende at lave langtidsholdbare og vedligeholdelsesfrie løsninger. Det betyder, at du som kunde vil opleve, at vi altid er omhyggelige og grundige i vores arbejde, da vi aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Vi arbejder primært i Herlev og omegn, men vi kommer også ud i områderne omkring Ballerup og Søborg.

Hvis du får brug for en blikkenslager, er du altså mere end velkommen til at kontakte os.

Hos Dansk Montage A/S sætter vi pris på levering af byggeteknisk korrekte løsninger!

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dit næste projekt!

Få et uforpligtende tilbud

Hvis De skulle have nogle spørgsmål, så ring på tlf. eller skriv os en mail under kontakt os.