Blikkenslager

Vi tilbyder specialløsninger inden for inddækninger, tagrender og nedløb i kobber og zink samt tagbelægning i naturskifer

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du skulle have nogle spørgsmål, så ring på tlf. eller skriv til os.

Blikkenslager

Står dit hus over for en renovering eller ombygning? DANSK MONTAGE A/S tager hånd om dit hus og tilfører hjemmet eller kontoret sjæl og personlighed gennem fleksible materialer og arkitektur af høj kvalitet.

Kvalitet og serviceniveau er blandt vores kerneværdier og vi forsøger altid at dele ud af vores professionelle viden og vejledning, når vi taler med vores kunder. Det er i den forbindelse vigtigt, at du som kunde oplever, at du hos DANSK MONTAGE A/S altid kan få professionel sparring inden for alle områder af blikkenslagerarbejde.

Vi er i stand til at levere samlede totalløsninger, hvilket betyder, at du som kunde hos DANSK MONTAGE A/S kun har én fast kontaktperson gennem hele processen, hvilket gør arbejdet mere professionelt og effektivt efter vores mening. Vi fokuserer ligeledes på udelukkende at lave langtidsholdbare og vedligeholdelsesfrie løsninger. Det betyder, at du som kunde vil opleve, at vi altid er omhyggelige og grundige i vores arbejde, da vi aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Vi arbejder primært i Herlev og omegn, men vi kommer også ud i områderne omkring Ballerup og Søborg.

Hvis du får brug for en blikkenslager, er du altså mere end velkommen til at kontakte os.

Hos Dansk Montage A/S sætter vi pris på levering af byggeteknisk korrekte løsninger!

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dit næste projekt!

Grohe logo
Ifö logo
hansgrohe logo
Gustavsberg logo
Cassøe logo
vola logo
duravit logo

Profil

En af de største omkostninger i en byggesag, stor som lille, er VVS arbejdet. Det er typisk her at de største uforudsete udgifter kommer snigende.

Det kan kun lade sig gøre, hvis vi er dygtige til at rådgive både inden, under og selvfølgelig efter ordren er udført.

Direktør Per kofoed Jensen overtog hele ejerskabet af Dansk Montage A/S i 2009. Per er Autoriseret Gas & Vandmester og har stået sin lærelingetid igennem hos Dansk Montage. Det gode håndværk er kendetegnet for alt arbejde, udført af medarbejderne hos Dansk Montage.

Dette er indlært igennem de mange år som de ansatte typisk er hos Dansk Montage. Mange af de lærlinge der er udlært hos Dansk Montage er blevet i virksomheden eller er kommet tilbage efter nogle år. hos andre VVS installtøre.

Dette er også gældende for Direktøren.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, eller har du en specifik opgave, som du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på? Så skal du endelig bare tage kontakt til os. Vi står til rådighed med både rådgivning, vejledning og et uforpligtende tilbud.

Ring og hør mere på telefon 44 49 28 80 eller skriv til vores e-mail info@dansk-montage.dk, hvis det passer dig bedre.
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.