Skræddersyet ejendomsservice

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du skulle have nogle spørgsmål, så ring på tlf. eller skriv til os.

Få tryghed i din ejendom med ejendomsservice

Tryghed er et stort ord, men er ikke desto mindre det, vi tilbyder dig i form af vores ejendomsservice. Som autoriseret VVS-installatør tilbyder vi pålidelig ejendomsservice til virksomheder, boligforeninger, ejerforeninger, andelsforeninger og mange flere. Med ejendomsservice udført af Dansk Montage A/S er du garanteret, at dine VVS installationer altid fungerer optimalt.

Vi har stor erfaring med ejendomsservice og kan tage hånd om de fleste aspekter i vedligeholdelsen, så du kan føle dig tryg omkring din ejendom, og være sikker på, at alt fungerer som det skal. Vores hold af professionelle VVS-installatører har stor ekspertise, og sørger for at holde korrekt tilsyn med dine tekniske installationer, og vedligeholder og moderniserer jævnligt.

Vi er din professionelle VVS i København. Du må ikke tøve med at kontakte os, hvis du ønsker ejendomsservice i din ejendom. Vi kan også hjælpe med etablering af nyt badeværelse, renovering af badeværelse, og installering af vandbehandlingsanlæg.

Grohe logo
Ifö logo
hansgrohe logo
Gustavsberg logo
Cassøe logo
vola logo
duravit logo

Skræddersyede løsninger tilpasset dine behov

Hos Dansk Montage A/S tilbyder vi altid skræddersyede løsninger, der er tilpasset din ejendom og dine behov. Vi arbejder altid tæt sammen med dig, for at fastlægge jeres behov og krav til ejendomsservice, og tilrettelægger vores arbejde herefter.

Vi sørger altid for at skabe en god dialog under hele samarbejdet. Det sikrer den største tilfredshed, og at der tages højde for presserende opgaver.

elpære

Kontakt os i dag

Få et ganske uforpligtende tilbud på VVS ejendomsservice

Uanset dine behov og din situation, er vi hos Dansk Montage A/S klar til at hjælpe dig med vedligeholdelsen af din ejendom. Vi har mange års erfaring i VVS branchen og er et sikkert valg til din ejendomsservice. Vi sørger for kyndig vejledning og rådgivning, og leverer altid professionelle resultater. Vi er din sikre samarbejdspartner. Kontakt os på telefon 44 49 28 80 eller på e-mail info@dansk-montage.dk – så tager vi en samtale om dine specifikke ønsker og behov, og skræddersyr en plan til dig.