Vandbehandlings­anlæg fra Lagur

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du skulle have nogle spørgsmål, så ring på tlf. eller skriv til os.

Undgå kalkgener med et vandbehandlingsanlæg

Hos Dansk Montage A/S er vi stolte over vores samarbejde med Lagur, der er en førende leverandør af vandbehandlingsanlæg. Med et vandbehandlingsanlæg fra Lagur vil du opnå et væld af fordele.

Vi er leveringsdygtige i flere forskellige vandbehandlingsanlæg fra Lagur, der giver dig de bedste forudsætninger for rent og kalkfrit vand. I samarbejde med Lagur installerer vi anlæg, der er tilpasset dine behov.

Et vandbehandlingsanlæg gør dagen nemmere, og du undgår kalkaflejringer og mindsker dit forbrug af rengøringsmidler – helt uden at ændre på vandets naturlige smag og uden at bruge unødvendig kemi. Derudover vil dine VVS installationer opnå en længere holdbarhed. Alt i alt en nem, sikker og mere bæredygtig løsning.

Vil du høre mere om dine muligheder? Kontakt din lokale VVS i København i dag for en uforpligtende samtale om dine behov. Vi kan også hjælpe dig med ejendomsservice.

Grohe logo
Ifö logo
hansgrohe logo
Gustavsberg logo
Cassøe logo
vola logo
duravit logo
vvs'er foran sin firmabil hos dansk montage

Vi installerer og monterer dit nye anlæg

Hos Dansk Montage A/S har vi været en del af VVS branchen i mange år. Vi har stor erfaring med VVS installationer og sørger altid for at levere et resultat i højeste kvalitet. Også når det gælder vandbehandlingsanlæg fra Lagur.

Vi installerer og monterer dit nye vandbehandlingsanlæg hurtigt og effektivt. Vi installerer ofte anlæg for virksomheder, boligforeninger, herunder ejer- og andelsforeninger. Med utallige glade og tilfredse kunder, er et vandbehandlingsanlæg et sikkert valg. Giv dine beboere, medarbejdere, rengøringspersonale, kunder, gæster og meget mere en eksklusiv oplevelse allerede i dag.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, eller har du en specifik opgave, som du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på? Så skal du endelig bare tage kontakt til os. Vi står til rådighed med både rådgivning, vejledning og et uforpligtende tilbud.

Ring og hør mere på telefon 44 49 28 80 eller skriv til vores e-mail info@dansk-montage.dk, hvis det passer dig bedre.
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag

Er du interesseret i at få installeret og monteret et vandbehandlingsanlæg i din virksomhed, boligforening eller private hjem? Kontakt os allerede i dag. Vi er altid behjælpelige i forhold til professionel vejledning og rådgivning. Sammen finder vi en løsning, der passer til dine behov. Et vandbehandlingsanlæg går ofte hånd i hånd med etablering af nyt badeværelse eller ved renovering af badeværelse. Kontakt os ved at ringe på telefon 44 49 28 80 eller ved at sende en os e-mail på info@dansk-montage.dk.