Nyt badeværelse udført af specialister

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du skulle have nogle spørgsmål, så ring på tlf. eller skriv til os.

Vi realiserer dine badeværelses drømme

Går du og overvejer et nyt badeværelse? Et nyt badeværelse er højt på ønskelisten hos tusinder af danskere, og med god grund. Et nyt badeværelse skaber de bedste forudsætninger for at tilpasse badeværelset til dine behov. Samtidig giver det dig et rum, der er moderne og funktionelt.

Hos Dansk Montage A/S har vi adskillige års erfaring med at hjælpe danskere på vej mod deres drøm om et nyt badeværelse. Vi er din autoriserede VVS i København, med alle de kompetencer, der skal til for at løse enhver renovering af badeværelse eller etablering af nyt badeværelse.

Ønsker du et nyt badeværelse udført af professionelle VVS’ere med mange års erfaring i branchen, må du ikke tøve med at kontakte os. I forbindelse med, at du får et nyt badeværelse, kan vi også installere et vandbehandlingsanlæg, der giver dig en eksklusiv vandoplevelse, uden kalkaflejringer.

Grohe logo
Ifö logo
hansgrohe logo
Gustavsberg logo
Cassøe logo
vola logo
duravit logo

Vi skaber de bedste forudsætninger

I Dansk Montage A/S gør vi dine drømme til virkelighed. Når det kommer til nyt badeværelse, ved vi, at ethvert hjem og enhver husejer har specifikke og unikke behov og ønsker. Vi skaber de bedste forudsætninger for et professionelt resultat, som passer til dine behov. Vi tager hånd om alle aspekter i forbindelse med dit nye badeværelse og er med dig hele vejen i processen.

Som autoriseret VVS-installatør benytter vi kun kvalitetsmaterialer, for at sikre et flot og visuelt badeværelse, samt holdbarheden på dit nye badeværelse. Med fokus på præcision og med et øje for detaljer, garanterer vi et professionelt resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Få et tilbud på et nyt badeværelse

Når du ønsker et nyt badeværelse, er vi det sikre valg. Vi tager hånd om hele processen, og sørger for at levere et resultat, der lever op til dine ønsker og behov. Kontakt os allerede i dag – så tager vi en uforpligtende samtale om dine tanker, og skræddersyr herefter et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 44 49 28 80 eller ved at sende en e-mail på info@dansk-montage.dk.